Stort engasjement i plantekappleiken

Det vart knivskarp konkurranse i plantekappleiken som vart avslutta den 29. november. På opningsfesten den 4. januar vert premiane delte ut. Vi har utfordra statsminister Erna Solberg til å stå for utdelinga.

Klasse 3b på Landro skule er godt nøgd med innsatsen.

På nettsida til Elev i Nye Øygarden går det fram kven som har kome best ut i konkurransen.
Ansvarleg for konkurransen, lærar på Tranevågen ungdomsskule, Andreas Furset, gler seg over det store engasjementet.

– Eg er imponert over elevane. Heilt frå den første veka var det tett kamp om teten, og det var konkurranse i toppen heilt til siste veka. Eg har fått nokre spørsmål om korleis ein har klart å få plantane til å vakse rasande fort dei første vekene. Eg håpar at nokre av klassane vil avsløra triksa sine for optimal plantevekst til den store opningsfesten, seier ein godt nøgd Andreas Furset.

Den 4. januar er det altså opningsfest for Øygarden kommune. Vi har bedt statsminister Erna Solberg å dela ut premiane for både plantekappleiken og trekkja ut vinnarar av dei klassane som har vore venskapsklassar. Dette skjer under den offisielle delen av opningsfesten i Sotra Arena frå klokka 13.00.

På opningsfesten skal prosjektet Elev i Nye Øygarden har eigen stand med informasjon om prosjektet og framsyning av elevarbeid. Her kan gjestene på festen kanskje få nokre gode tips om korleis dei skal få planter til å veksa godt.

Her er plakat for den som skjer i opningsveka mellom 1. januar og 5. januar.

Her er bilete frå plantekappleiken